Ons gastenboek
03 September 2006 10:37
Nancy Meulepas - Bruxelles
Leuke website, ik vermoed dat we ergens familie zijn...,
klopt dat u ook valvas.be beheert? puik werk!

Nancy Meulepas
Beste Nancy, de Meulepassen in Nederland zijn waarschijnlijk een totaal apparte tak. Doch hier in België is de kans groot dat we inderdaad allemaal familie zijn op één of andere manier. We hebben een stamboom die ongeveer tot 1600 teruggaat met als oorsprong een baljuw van de stad Halle. Je kan mij vanaf nu ook via het contactformulier bereiken.

09 August 2006 21:12
Jack - Breda
Mijnheer van de Perreuuuh,
kunt u mij vertelleuuuh waar we de fotoooootjes naar toe moeten stureuuuh

Dank jeuuuh

Jack
Er zat een foutjeuh in uw iemeeladresjeuh. Gelukkig hebben we mekaar ondertussen gevondeuh!

04 August 2006 16:37
H.rald - Heers
Hoi Jan,

ik heb gezien dat je de link naar de foto's van 2005 hersteld hebt.

kunnen we eens afspreken voor de foto's van 2006?

Groetjes,
Harald, ondertussen staan de eerste foto's van de Allier al online. Dit jaar heeft het inderdaad enkele dagen langer geduurd. Wachten tot Beerschot - Cercle zou te lang duren, we zullen vroeger wel een gelegenheid vinden.

15 July 2006 01:33
Aziz - Beiroet
Beste Izq,

Klopt het dat u stukken darm verhuurt? Kan u mij de prijs per lopende meter laten geworden aub?

Dank,
Aziz
Beste Aziz, onze darmen lopen namelijk geen meter waardoor een prijsbepaling nogal moeilijk wordt. Misschien kan u zich wenden voor deze kwestie tot uw bloedbroeder Aboe-Jah-Jah die momenteel in uw buurt vertoeft. Hopelijk voor u lopen zijn darmen wel.

24 May 2006 00:35
Les Gourmands
Geachte Heer ontwerper van deze magnifieke website,

Kan U ons zeggen in welk etablissement op de oude markt er dotnet van 't vat geserveerd wordt?

Alvast bedankt,
de Fijnproevers
Zoekt u de dubbel of de tripel?

04 May 2006 01:40
Ah ja! - Kesselluu
Hoe slaag je erin om alle Meulepassen die vrijdag aanwezig zijn in het Stade du pays de Charleroi samen te brengen in de kantine om 21u15?
Door voldoende Zebra's op het veld te zetten en vooral in voldoende BIEJ te voorzien.

09 April 2006 14:42
petra meulepas - noord brabant
Hoi meulepas .
Ik ben eens gaan kijken op u pagina
op verzoek van oome toon meulepas.
En ik vind het een leuke pagina.
Vooral om dat het meulepas.com is.
ik kom zeker vaker kijken.
op u pagina.
groetjes petra
Beste Petra, tof dat ook de Nederlandse Meulepassen af en toe eens komen kijken. Je nonkel Toon heeft wel een vorige versie van de site gezien. De site is ondertussen helemaal vernieuwd en zal in de toekomst met meer informatie over de familie Meulepas uitgebreid worden.

26 March 2006 23:17
Veel te weinig - Kempen
Biej!
en Jan Meulepas zal de komende nederlaag van Lierse op 1 april toch ook enthousiast wegspoelen met enkele liters?
Cercle - Lierse 3 - 0 Je kan dus stellen dat de nederlaag van Lierse doorgespoeld is geweest met enthousiasme, hoe groot mijn sympathie voor een ploeg zoals Lierse ook is.

15 February 2006 22:24
Toon Meulepas - Wilbertoord
Beste Jan ,
Al zoekend naar "Meulepas" op internet kom ik op jou side terecht , en al snel kom ik tot de conclusie dat jij ook op zoek ben naar familie en/of naamgenoten.
Jan je boft, je hebt eindelijk gevonden wat je zocht.
Eem nichtje van mij -Lies Meulepas - is al jarenlang bezig met het in kaart brengen van familiegegevens, en gaat tereug tot begin 1600 .
Halfweg vorig jaar hebben we de koppen bij elkaar gestoken [4 koppen]en besloten om deze gegevens ,met de recente aanvullingen, in boekvorm te gieten.
We schatten dat we er ongeveer 1 jaar voor nodig hebben , en zal niet alleen puur familie gegvens bevatten ,maar ook leuke anekdotes en intresante voorvallen , kranteknipsels etc.
Uiteraard zou het schitterend zijn als wij onze belse tak ergens in het verleden aan elkaar kunnen koppelen, er van uitgaande dat we familie zijn .-de naam zou op 2 plaatsen ontstaan kunnen , maar daar ga ik niet vanuit.
En natuurlijk komt dan meteen de vraag in ons op, waar is het misgegaan, welk van onze voorouders het bedacht heeft om naar den bels te verhuizen...!!..???

Vanuit brabant de groeten , en zie uit naar je reactie....Toon Meulepas
Blijkbaar zitten er een deel Meulepassen in Noord-Brabant ten oosten van 's Hertogenbosch. Ik kan me natuurlijk afvragen waar jullie het in je hoofd hebben gekregen om naar het noorden te trekken.

27 July 2005 15:17
Piske Meulepas - De trotse metropool Lier
Ik wil ook bij de Meulepas familie! Ik drink 2 bakken Duvel per dag, snuif dagelijks een ganse pot lijm (soms 2 als het ne pot van de Gamma is) en heb een exuberant libido. Mijn beste vrienden zijn Dennis Black Magic, Sam Gooris en Kabouter Klus. Ik doe regelmatig gangbangs met Jo Leemans en La Esterella. Volstaat dat?
Ik vrees dat u buiten categorie valt wat ons betreft. La Esterella is voor ons helemaal te hoog gegrepen. Uw Duvelgehalte is anders wel op peil.
http://www.in-den-rozenkrans.be
The most wasted day of all is that in which we have not laughed.
26 May 2024 - 05:15 UTC :: Total views: 371 - Visitors online: 28