Welkom op de familiewebsite van de familie Meulepas.
Hier vindt u wat meer informatie over familieleden en geschiedenis van onze familie.
08 October 2006
Zo te zien zit er nog een hele delegatie van de familie Meulepas in het zuiden van Nederland, in het noorden van Noord-Brabant meer bepaald. De geografische spreiding van de familienaam kan u bekijken op de websites www.familienaam.be en www.familienaam.nl. Dit levert zo'n 40-tal personen op in Nederland en 116 in België.

Eerder dit jaar heeft Toon Meulepas uit het uit Brabant in Nederland via het gastenboek contact gezocht. Uit later telefonisch contact blijkt dat de Meulepassen in Nederland allemaal familie van elkaar zouden zijn maar dat er geen verband met België kon gevonden worden. Onder "Lees meer" vindt u een foto met de geografische verspreiding van de naam Meulepas in Nederland.

In elk geval blijven we verder zoeken naar eventuele verbanden met Nederland en andere landen.

Verspreiding van de familienaam Meulepas in Nederland


08 October 2006
De eerste foto's van de familiebijeenkomst staan in de fotogalerij. Ergens in de loop van volgende week verwacht ik nog een cd met bijkomende foto's. Regelmatig eens komen kijken is dus de boodschap.

08 October 2006
Welkom op de website van de familie Meulepas. Recentelijk is de website herschreven met de bedoeling er meer en meer een echte familiewebsite van te maken. Bedoeling is o.a. om bijvoorbeeld de adresgegevens te centraliseren zodat ze van op één plaats kunnen bewaard blijven. Op die manier hopen we minder moeten over en weer sturen van adreslijsten. Ook nieuwe geboortes of eventuele minder prettige overlijdens kunnen dan sneller doorgegeven worden.

Ook het verder zoeken naar andere familieleden met de edele naam Meulepas is een continu streven. Zodoende kunnen we de stamboom verder aanvullen met gegevens.

De meest simpele manier om ons te contacteren is uiteraard het contactformulier.
Info
Wie nieuws heeft in of over de familie kan dit gerust laten weten via de  contact pagina.
Andere dinges
Heeft u leuke foto's, stuur ze gerust door. We zetten ze op de fotogalerij. Een tip voor het doorsturen van veel en grote foto's tegelijkertijd is gebruik te maken van de website www.wetransfer.com.
Zonsopgang
Plaats Ukkel
Date 03 October 2022
Sunrise 07:46
Zonsondergang 19:16
Daglengte 11:31
Begin schemering 07:13
Einde schemering 19:49
Schemerlengte 12:36
https://connexeon.com/
There's no heavier burden than a great potential.
2022 October 03 17:35 UTC :: 186 views